Skip to content

Servicii SEO SEMServicii SEO, creșterea performanței și îmbunătățirea ranking-ului prin servicii de optimizare SEO. Suntem o echipă de specialiști cu experiență în servicii SEO, optimizare SEO, marketing digital, web design și link building.

Personalul nostru specializat în SEO, vă poate ajuta să aveți un flux constant de trafic pe site-ul Dvs. și să creșteți vânzările.

Dacă sunteți blogger sau dețineți un website de știri, vom colabora cu Dvs. pentru creșterea traficului organic, astfel încât să puteți monetiza website-ul dvs. cu multă ușurință.

Search Engine Optimization (SEO)

Cel mai mare sfat pentru proprietarii de afaceri din România, în ciuda serviciilor sau produselor specifice, este să mergeți pe mediul online. Odată cu creșterea rapidă a utilizatorilor de telefoane inteligente, clienții și obiceiurile lor de cumpărare se vor schimba. Cu această creștere rapidă și concurența din România, nu îți poți permite să nu fii vizibil în mediul online.

Cu ce ne ajută aceste servicii SEO?

Serviciile SEO, au ca rol principal eliminarea erorilor din website și creșterea performanței acestuia. Serviciile SEO, oferite de compania noastră ajută la poziționarea website-ului în topul rezultatelor organice oferite de Google, Bing, Yahoo sau alte motoare de căutare.

OFERTE SERVICII SEO

Puteți studia ofertele noastre de servicii SEO, care se pot aplica oricărui model de website. Cu ajutorul serviciilor SEO, veți avea o poziționare mai bună în rezultatele organice.

OFERTE PROMOVARE WEB

Serviciile de promovare Web, se aplică în urma unei analize SEO, care poate dura până la 24 de ore. Promovarea Web, are ca serviciu principal o strategie de link building și social media.

De ce avem nevoie de SEO!

Motoarele de căutare precum Google fac două lucruri importante – inspectează website-urile din mediul online, culeg date și le salvează în baze de date speciale. În momentul în care căutăm ceva în aceste motoare de căutare, rezultatele vor fi afișate după mai multe criterii, cum ar fi relevanța, autoritatea, etc. Vizitați Produse BIO, un proiect nou.

Când efectuați o căutare într-un motor de căutare, aceasta trece prin baza sa imensă de date pentru a transmite o pagină relevantă în rezultate. Rezultatele sunt selectate și poziționate după semnificație și popularitate. Cu cât este mai relevant un rezultat, cu atât pozițiile sunt mai sus.

Cea mai mare parte a activității web provine din 3 motoare de căutare: Google, Bing și Yahoo. De asemenea, activitatea extinsă în motoarele de căutare menționate vă poate oferi mai multă prezență, mai mulți clienți și venituri mai mari. Puteți vizita website-ul nostru de cursuri SEO.

Acesta este motivul pentru care introducerea resurselor în SEO, poate genera o rată excelentă de rentabilitate cu diverse forme de promovare. Vizitați un proiect nou, angajari videochat.

SERVICII SEO ȘI MARKETING DIGITAL

Căutați o companie care oferă servicii SEO și Marketing Digital, în România? Știm foarte bine că mediul online a avansat foarte repede în ultimii ani. Oamenii și companiile caută un produs sau serviciu pe motoarele de căutare importante, cum ar fi Google.

Un lucru pe care trebuie să îl înțelegem este faptul că practica de marketing a motoarelor de căutare este aceeași peste tot pe glob. Însă, tehnicile și strategiile SEO, diferă cumva. De exemplu, o tehnică care are succes în Germania, nu ar putea fi strălucitoare pentru piața românească sau invers.

Practica SEO în România, este oarecum diferită! Poate fi din cauză că românii sunt atrași de reduceri pe un website, mai degrabă decât de calitatea oferită. Ei bine, putem spune că românii sunt diferiți la modul de căutare în mediul online.

Ce servicii de Marketing vă putem oferi!

Pentru promovarea unor produse sau servicii în mediul online din România, avem personal specializat în scriere de conținut. Noi vă vom optimiza website-ul cu cea mai potrivită tehnică SEO.

Este foarte important să aveți persoane care scriu articole de prezentare și conținut proaspăt pe blog. Sediul nostru este la Alba Iulia. Putem spune că avem cei mai buni specialiști în optimizarea unui website.

Spuneam mai sus în această pagină de prezentare că optimizarea SEO on-page, se referă la partea tehnică a unui website. Acest gen de optimizare SEO, este obligatorie pentru orice model de website și haideți să vedem de ce!

Audit SEO, analiza unui website

Știm foarte bine că este deranjant când un website se încarcă greu pe telefonul mobil sau chiar pe computerul de la birou. Aici pot interveni serviciile de optimizare SEO on-page, adică optimizare la nivel de website.

Un audit SEO, poate fi făcut de orice persoană. Google, ne oferă câteva instrumente gratuite cu care putem testa website-ul nostru. În data de 03.05.2020, am creat un articol pe blog, în care explicăm cum să creem un audit SEO, pentru website-ul nostru.

Am publicat acest articol și doar după o zi, articol-ul respectiv a ajuns în prima pagină Google. Cum? Este foarte simplu de explicat! Companiile care oferă servicii SEO, nu promovează astfel de teste pentru că – persoanele care învață pot testa și website-ul lor și atunci nu există concurență pe aceste expresii „Audit seo cu Google Chrome”!

Ce ne oferă unele companii SEO!

Ca peste tot în lume, avem și în România, companii care promovează un gen de serviciu dar nu sunt în stare să îl aplice website-ului lor. dacă aveți curiozitatea să citiți acest articol și să testați website-ul companiei care vă oferă servicii SEO, veți fi totalmente dezamăgit!

Este foarte urât să promovezi un serviciu de care nu ai habar! Optimizarea unui website este un serviciu care poate fi aplicat doar de către persoane cu experiență. Dacă o companie sau o persoană care oferă acest gen de servicii, nu are website-ul propriu optimizat, înseamnă că ceva nu este în regulă.

Am găsit în România, companii care oferă cursuri SEO, da, chiar cursuri! Am testat website-urile acestor companii și procentul de optimizare a fost sub limita unui website creat de un începător. Este chiar jenant să oferi astfel de servicii și să deții un website foarte, foarte slab.

Back To Top
Search