Skip to content

Analiză SEO

Analiză SEO, creșterea afacerii Dvs. cu strategii SEO, pe care le puteți aplica website-ului Dvs. Contactați-ne astăzi și solicită-ți servicii SEO sau o analiză SEO locală sau internațională.

Suntem o agenție de SEO din Alba Iulia, cu peste 14 ani de experiență. Strategiile noastre multilingve SEO, ajută companiile din Europa și SUA să-și crească constant canalul de marketing organic.

  • Avem o echipă de specialiști gata să aplice campanii de marketing digital, care vizează domeniul Dvs., de activitate.
  • Dacă doriți să vă pregătiți conținutul și să știți care sunt problemele de optimizare a website-ului Dvs., puteți dicuta cu noi.
  • Cele mai simple analize SEO, se pot face cu ajutorul Google Chrome Audits, o unealtă implementată în browserul Chrome.

 

Analiză SEO, performanța unui website

Nu suntem o agenția SEO convențională care vă trimite rapoarte PDF săptămânale care să vă obosească. Website-ul dvs. este centrul atenției până când noii clienți vă vor contacta!

Garantăm etică și profesionalism, accelerare website și optimizare în vederea creșterii traficului organic. Pentru a obține rezultate de top în motoarele de căutare, procedăm astfel:

Audit SEO, analiză

Analizăm întreaga structură a website-ului dvs., de la optimizarea SEO on-page, la optimizarea SEO off-page. Echipa noastră de specialiști SEO va verifica structura website-ului, după cum urmează:

  • navigarea,
  • conținutul,
  • link-urile interne și externe,
  • clasamentele actuale,
  • profilele de backlink,
  • viteza website-ului și optimizarea pentru dispozitivele mobile.

Strategii SEO

Analiza SEO a website-ului dvs. va duce la o strategie SEO, care poate fi înțeleasă de oricine. După efectuarea unei cercetări intense a website-ului dvs., a cuvintelor cheie și a concurenților, echipa noastră va putea pregăti o strategie SEO și un proces care să se potrivească structurii și bugetului alocat.

SEO tehnic, optimizarea SEO on-page

SEO tehnic sau optimizarea SEO on-page, este primul serviciu care trebuie aplicat unui website. O structură bine pusă la punct ajută la creșterea traficului organic. Oferim o analiză completă a structurii website-ului dvs. și instrucțiuni clare pentru dezvoltatorii dvs.

Back To Top
Search