Skip to content
De ce să alegi o țigară electronică de unică folosință?

De ce să alegi o țigară electronică de unică folosință?

Dacă ești fumător și îți dorești să renunți la fumatul țigărilor clasice, cea mai bună variantă ar fi o țigară electronică de unică folosință. Acestea au devenit din ce în ce mai populare datorită faptului că sunt foarte ușor de folosit și pot fi purtate cu ușurință în buzunar sau în geantă.

În plus, un alt avantaj important este faptul că nu mai miroși a tutun și poți vapa în orice loc. O țigară electronică de unică folosință îți permite să faci și economie. Acestea au un număr considerabil de pufuri față de țigările clasice. De exemplu, o țigară electronică de unică folosință poate avea până la 2500 de pufuri, iar un pachet de țigări clasice, are aproximativ 200.

Ce este o țigară electronică de unică folosință?

Țigara electronică de unică folosință mai este cunoscută și sub numele de vape sau puff bar, și scopul său este unul destul de clar. Și anume, înlocuirea fumatului clasic, cu o experiență asemănătoare, fără a supune fumătorul la compușii cancerigeni.

O țigară electronică conține de la cumpărare o cantitate de e-lichid, cu sau fără nicotină, iar după terminarea numărului de puff-uri, aceasta se aruncă.

Care sunt avantajele în a folosi o țigară electronică de unică folosință?

Pentru că este un subiect de interes și multe persoane îți doresc să descoperi avantajele unui vape, îți vom prezenta în cele ce urmează câteva dintre acestea.

  • Este foarte simplu de utilizat – nu ai nevoie de instrucțiuni speciale sau training, deoarece nu este un device complicat. Țigara electronică nu are niciun buton de pornire, aceasta se declanșează imediat ce este vapat din ea.
  • Nu necesită întreținere – după ce aia utilizat un vape, acest se aruncă, fără a i se înlocui anumite elemente. Mai mult, țigările electronice de unică folosință nu necesită încărcarea de la sursă
  • Mult mai puțin dăunătoare decât țigările clasice – potrivit studiilor, țigările electronice de unică folosință, sunt considerate a fi cu 95% mai puțin dăunătoare decât produsele tradiționale din tutun.
  • Poți vapa oriunde – dacă mergi a un restaurant sau ești în interiorul unei locații, nu mai e necesar să ieși în exterior pentru a fuma și să ratezi distracția. Vapatul este permis și la interior, ceea ce îți conferă o experiență relaxantă în timp ce socializezi cu prietenii.
  • Scapi de mirosul neplăcut de tutun – da, știm cât este de neplăcut să miroși a tutun, să îți miroasă hainele și mâinile. Alegând un vape, te bucuri mereu de o respirație plăcută, și te bucuri de aroma preferată. Da, îți poți alege aroma preferată, întrucât vape-urile vin într-o mulțime de arome sau cocktail-uri de arome.

Cum funcționează un vape?

Vape-urile au un sistem simplu de funcționare, fără nimic complicat. Dispozitivul este format din 3 părți importante. Este vorba despre o baterie, o rezistență și un rezervor cu lichid. Bateria furnizează energie pentru a încălzi rezistența. Mai apoi, rezistența se va încălzi pentru a evapora lichidul din rezervor. Lichidul încălzit se transformă în aburi, care vor fi inhalați de utilizator. Toate componentele funcționează în mod optim, pentru a oferi utilizatorului o experiență plăcută.

Țigările electronice vândute de Shisha Master sunt produse originale, iar alegerea ta va fi una sigură. Descoperă pe site toate aromele disponibile, plasează o comandă și bucură-te de avantajele unei țigări electronice de unică folosință.

 

 

Back To Top
Search