Skip to content

Politica pentru EticaPolitica pentru Etică – Abseo.ro. Pe websiote-ul Abseo.ro, suntem angajați să respectăm cele mai înalte standarde de etică în toate aspectele afacerii noastre.

Această politică pentru etică stabilește principiile și valorile noastre, și ne ajută să ne asigurăm că toți angajații și colaboratorii noștri acționează în mod responsabil și onest în toate interacțiunile cu clienții, partenerii și cu comunitatea în care activăm.

Respectul față de clienți și parteneri

Suntem dedicați să oferim servicii de cea mai înaltă calitate clienților noștri și partenerilor noștri.

Respectăm drepturile și interesele lor și ne străduim să depășim așteptările lor în toate activitățile noastre.

Integritatea și transparența – Ne angajăm să fim onești și corecți în toate interacțiunile noastre. Vom furniza informații clare și transparente despre produsele și serviciile noastre, astfel încât clienții și partenerii să poată lua decizii informate.

Confidențialitatea – Vom proteja confidențialitatea informațiilor clienților și partenerilor noștri, respectând legile și reglementările privind protecția datelor cu caracter personal.

Responsabilitate socială

Ne asumăm responsabilitatea față de comunitatea în care activăm și vom contribui la dezvoltarea acesteia prin programe de responsabilitate socială și inițiative de voluntariat.

Ne asigurăm că nu există conflicte de interese între interesele noastre personale și interesele clienților sau partenerilor noștri.

Vom trata toți angajații cu respect și echitate și le vom oferi un mediu de lucru sigur și incluziv.

Respectarea legilor și reglementărilor – Ne vom conforma întotdeauna cu legile și reglementările în vigoare în toate aspectele afacerii noastre.

Raportarea încălcărilor – Încurajăm angajații și colaboratorii noștri să raporteze orice încălcare a acestei politici pentru etică, fără a suferi repercusiuni.

În aplicarea acestei politici pentru etică, toți angajații și colaboratorii noștri au un rol important.

Ne așteptăm ca fiecare membru al echipei să înțeleagă și să respecte aceste principii și să acționeze în conformitate cu ele în toate activitățile legate de Abseo.ro.

Back To Top
Search