Skip to content
Bucură-te de pret motorina redus cu Cardoil Avantaj

Bucură-te de pret motorina redus cu Cardoil Avantaj

De mai bine de 10 ani Cardoil Avantaj este prezent în piața de combustibil din România, oferind clienților un pret motorina redus. Prin intermediul celor două instrumente de plată puse la dispoziție, îți oferim nenumărate beneficii, pentru ca tu să te poți concentra pe dezvoltarea afacerii.

Încă din 2010 Cardoil Avantaj joacă un rol important în domeniul furnizării de combustibil. Suntem pionieri ai soluțiilor integrate complete de logistică a alimentărilor cu carburant ieftin. În baza cardurilor oferim prețuri preferențiale la alimentările cu combustibil, datorită parteneriatelor solide pe care le-am dezvoltat. Colaborăm cu peste 1.500 de stații din țară și 43.500 de stații din afara țării.

Misiunea noastră este aceea de a sprijini companiile din România. Le oferim strategii de îmbunătățire a profitului și optimizarea consumului de combustibil.

Cum poți obține un pret motorina redus?

Mobilitatea flotei fiecărei companii are un cost. Venim în sprijinul clienților noștri cu instrumente de monitorizare a flotei, prețuri preferențiale și o platformă inteligentă care să ușureze procesele de lucru.

Pentru a economisi timp și bani am creat două instrumente de plată. Cardul de debit și cardul de credit care să pună la dispoziția clienților carburant ieftin.

Cardul de debit

Acest instrument de plată de adresează clienților, persoane fizice și juridice, care își doresc un pret benzina considerabil mai mic. Acest tip de card permite achitarea în avans a sumei pe care clientul dorește să o cheltuie într-o anumită perioadă pentru combustibil.

Alimentarea cardului de debit se face prin virament bancar sau depunere de numerar. Peste 1.500 de stații partenere din România te așteaptă să alimentezi ulterior cu carburant ieftin. Ești în permanență în control, pentru că vei fi notificat prin e-mail și SMS ori de câte ori este efectuată o alimentare.

Vei ști în orice moment numărul de înmatriculare al mașinii care a alimentat, cantitatea de combustibil dar și cel mai bun pret motorina al momentului.

Cardul de credit pentru un pret motorina redus

Cardul de credit pus la dispoziție de Cardoil Avantaj se adresează clienților ce îți doresc să plătească la termen contravaloarea combustibilului alimentat. Și acest instrument vine cu o serie de avantaje importante pentru clienți, majoritatea persoane juridice:

  1. Pret benzina considerabil mai mic, oferit clienților în baza colaborării noastre cu cei mai importanți furnizori din piața de specialitate
  2. Control permanent prin intermediul platformei inteligente Gestcom. Aici vei avea acces la facturile emise, date cu privire la situația alimentărilor dar și rapoarte pe care le poți personaliza în funcție de solicitările departamentului contabil.
  3. Primești notificări în timp real cu privire la alimentările efectuate. Prin e-mail și SMS vei primi notificări despre data, ora și stația din care s-a făcut alimentarea. Vei ști ce pret benzina se practica în acel moment, dar și cantitatea de combustibil alimentată.

Un pret motorina redus este un factor important în dezvoltarea oricărui business. Cardoil Avantaj își dorește prosperitatea clienților cu care colaborează. Din acest motiv punem la dispoziție toate instrumentele necesare pentru dezvoltarea sustenabilă a acestora. Descoperă instrumentul de plată cel mai potrivit pentru tine și afacerea ta.

Back To Top
Search