Skip to content

Web DesignUn serviciu de Web Design adecvat este un avantaj foarte mare pentru afacerea dvs. în mediul online.

Din păcate, multe modele de webite-uri par să fie fără substanță, cu o cromatică neplăcută. Noi știm că un website bun trebuie să îndeplinească trei condiții majore.

Dacă doriți să aveți succes în mediul online, un design corect și un website bine optimizat este esențial.

Noi lucrăm cu companii mari din România și străinătate. Proiectele create de compania noastră arată bine și oferă rezultate.

Clienții noștri pentru serviciile de Web Design, variază de la întreprinderi mici la companii mari și organizații locale sau internaționale.

După ce am conceput, construit și comercializat website-uri de peste 14 ani, avem o echipă cu experiență, care înțelege ce funcționează bine pentru proiectarea website-urilor.

Noi avem întotdeauna o abordare consultativă pentru a vă asigura că aceste cunoștințe sunt aplicate corect companiei Dvs. și sectorului de activitate în care activați.

Web Design, elemente cheie

Există elemente cheie pentru succesul proiectării website-urilor care trebuiesc luate în considerare înainte de abordarea proiectării:

  • Utilizare mobilă
  • Cromatica
  • Optimizarea SEO on-page

Utilizarea de telefoane mobile în România, este în creștere. Aproape 40% din proprietarii de smartphone-uri din România, au cumpărat bunuri sau servicii cu dispozitivul lor.

Mai mult de 30% dintre utilizatorii de tablete au făcut o achiziție pe Internet.

Prin urmare, este esențial ca designul dvs. să fie receptiv și prietenos pe mobil, pentru a asigura longevitate website-ului dvs.

Web Design, conceptul românesc!

Consumatorii de Internet, din România, se bazează pe valorile sale de eficiență și eficacitate. Un consumator român, va pune mult accent pe calitate, încredere și reputație.

Website-ul dvs. dedicat pieței românești, ar trebui să arate aceste valori prin structură, conținut și imaginile publicate pe website.

Conținutul și caracterele speciale (diacritice)

Datorită complexității limbii române, cuvintele scrise cu diacritice au un avantaj mai mare.

În plus, datorită naturii descriptive a limbii române, este nevoie de conținut descriptiv pe website, pentru a beneficia de SEO.

Serviciile de web design, trebuie să permită acest lucru, fără a lăsa website-ul să pară aglomerat.

Datorită experienței pe care am acumulat-o în peste 14 ani de activitate, suntem capabili să proiectăm și să dezvoltăm un website pentru afacerea dvs.

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre de Web design, sunați la 0754 308 781 și putem discuta despre planurile Dvs.

Back To Top
Search